Casal d’Estiu amb LaCrica!

Si t’agrada l’esport i tens ganes d’aprendre coses noves, penjar-te cap per avall, fer filigranes, caminar amb les mans, jugar amb nous amics, saltar i no parar de riure… el casal de circ de LaCrica és tot això i molt més!
Al casal farem activitats per a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys, de dilluns a divendres de o9:00h a 13:00h. Cada dia es durà a terme mig matí d’activitat de circ a la sala: teles, malabars, trapezi, equilibris sobre objectes, acrobàcies, equilibris acrobàtics… i mig matí d’activitat de lleure a l’exterior: tallers, jocs d’aigua, gimcanes, etc.
Totes les setmanes el casal tindrà un eix d’animació on tant grans com petits hauran d’assolir un objectiu en comú. A més a més, cada divendres a la 13:00h realitzarem una petita mostra oberta a familiars i amics on ensenyarem el que hem après durant la setmana.
Les inscripcions es faran per setmanes i el preu és de 50 euros. Podreu fer-ho a partir del 1 de maig de 2019 clicant el botó que trobareu a continuació  “Inscriu-te ja!” i omplint degudament el formulari.
El termini per apuntar els nens i nenes al casal és fins el dia 23 de juny de 2019. Les places són limitades.
Per a qualsevol dubte sobre les inscripcions podeu escriure’ns a lacrica@lacrica.cat
Aquest estiu vine a fer circ amb LaCrica!