El Circ en Família és una activitat que promou la relació familiar a través de l’oci i l’aprenentatge de tècniques de circ. És una oportunitat per a pares, mares i fills de compartir un temps en família i fer una petita descoberta del circ.

Veniu a experimentar les emocions del circ: en un ambient lúdic i relaxat podreu enfilar-vos a les teles aèries, posar a prova l’equilibri passant pel cable o damunt de la bola, ser uns autèntics trapezistes i vèncer la por, jugar amb els malabars i passar-vos-ho bé fent volteretes i acrobàcies als matalassos.

Activitat recomanada per nen/es de 0 a 99 anys

Tots els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult (màxim 3 infants per adult)

  • Preu: 2€ entrada tant adults com nens (alumnes de LaCrica, gratuït)
  • Lloc: Sala Sant Domènec (accés per la pl. St. Domènec

Amb aquesta activitat conjunta de 5 espais de circ d’arreu de Catalunya s’estrena la nova Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya. La XECC, impulsada per l’APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya), agrupa centres que duen a terme tasques de creació, entrenament, tallers, formació, producció, exhibició o distribució. La primera activitat per a donar-se a conèixer és la realització conjunta de Circ en familia (Terrassa, Mataró, Barcelona, Valls i Manresa).

cefoctubre