Disciplines

teles

Aeris Iniciació (trapezi i teles)

A Manresa es treballaran les dues disciplines de nivell iniciació, trapezi i teles per separat (una cada dia)

Trapezi: Presa de contacte amb l’aparell, aprenentatge de les diferents figures bàsiques i encadenament de figures.

Teles: Aprenentatge de les diferents pujades i figures bàsiques. Iniciació a les figures amb caiguda.

No cal experiència prèvia

_MG_4676-Editar

Teles intermedi – avançat

 

Treball d’enllaços de diferents figures bàsiques, combinacions i investigació de noves figures. Figures amb caiguda.

És indispensable haver cursat prèvimaent 1 any de teles

trapezifix

Trapezi intermedi – avançat

 

Treball individual de creació de rutines, encadenament de figures bàsiques.  Aprenentatge i investigació de noves figures. Introducció al trapezi doble.

És indispensable haver cursat 1 any de trapezi

trapezidoble

Trapezi doble 

 

INICIACIÓ-INTERMEDI: Treball de base tècnica i figures de trapezi fix per parelles (pujades, figures estàtiques, fuets…). Encadenament de figures. Investigació i creació de rutines a duo. Adreçat a persones amb coneixements de trapezi fix. Es recomana venir en parella.

És indispensable haver fet mínim 1 anys de trapezi fix

 

AVANÇAT: Treball de base tècnic (figures dinàmiques, fuets…). Encadenament de figures. Investigació i creació de rutines a duo. Obligatori venir amb parella.

És indispensable haver fet com a mínim 2 any de trapezi fix o trapezi doble.

corda

Corda llisa

 

Treball de pujades, figures fonamentals des d’una vessant eficient i dinàmica, claus, caigudes i seguretat a l’aire. Encadenament de figures. Introducció als temps de girs, fuets i moviments dinàmics i explosius.

Es recomana haver fet 1 any d’aeris

Verticals

Exercicis educatius de l’equilibri en vertical, de cap i amb les mans. Treball de base de les diferents pujades i baixades (agrupades, estirades, d’obertura lateral i frontal). Treball de força amb base a la pujada olímpica. Exercicis amb tacs, bastons i elements escenogràfics. Planxes horitzontals i altres elements avançats en equilibri de mans, una mà i contorsió. Investigació de noves figures en posició invertida.

No cal experiència prèvia

equilibrisacrobatic

Acrobàcia i Equilibris acrobàtics iniciació

 

Introducció a l’acrobàcia de terra. Aprenentatge d’elements acrobàtics simples: tombarelles, verticals, rodes… i totes les seves variants. Encadenament d’elements acrobàtics individuals i en parella. Introducció als equilibris acrobàtics de terra (planxes, banderes…). Realització i encadenament de figures bàsiques per parelles, trios i grupals. Treball d’investigació de noves figures a terra.

No cal experiència prèvia

_MG_5109-Editar

Equilibris acrobàtics intermedi – avançat

 

Treball de mà a mà i mà a peu amb el portador a terra i dret. Figures acrobàtiques en col·lectiu. Exercicis estàtics i dinàmics per parelles, trios i col·lectiu. Iniciació a les banquetes i doble estrep, amb sortides dinàmiques acrobàtiques. Introducció a la tercera alçada.

És indispensable haver fet 2 anys d’equilibris acrobàtics de base

màstil

Màstil

 

Presa de contacte amb l’aparell. Aprenentatge de les diferents pujades, figures estàtiques, relliscades, figures de repòs, banderes i enllaç de seqüències. Imprescindible portar calçat amb sola de goma i roba extra de potecció (malles, texans, samarreta de màniga llarga i dessuadora).

No cal experiència prèvia però es recomana haver cursat 1 any en qualsevol altre disciplina de circ.

malabars

Malabars i Equilibris sobre objectes

 

Treball de coordinació i ritme dels malabars, basat amb exercicis individuals i per parelles. Presa de contacte amb més d’un element (pilotes, anelles, masses, pals de diable, diàbolo…). Treball dels diferents plans corporals amb base al malabar. Introducció al monocicle, xanques, rulets i bola d’equilibris.

No cal experiència prèvia

teatre

Tècniques Teatrals per a artistes de circ

 

Exercicis destinats a l’aprenentatge de les diferents tècniques per tal d’anar assolint consciència corporal, destresa expressiva, flexibilitat emocional. Improvitzacions lliures i/o dirigides. Exercicis o treballs específics per a la posada en escena. Treball d’expressió corporal, personatge, interpretació, clown, mim i pantomima.

No cal experiència prèvia

Loading