LaCrica és un centre de formació que imparteix cursos regulars de circ (d’octubre a juny) dividits segons edat en dos grans grups:

Aula d’adults

Què s’ofereix?

Des de l’Aula d’Adults de circ s’ofereix una formació completa en les diferents tècniques de circ: aeris (trapezi simple, teles, corda llisa, trapezi doble), acrobàcia, equilibris acrobàtics, verticals, màstil, malabars i equilibris sobre objectes.

Les classes

  • Les classes estan dirigides a persones majors de 16 anys i no tenen límit d’edat.
  • Totes les sessions seran de 2 hores dividides en dues parts: escalfament i preparació física + aprenentatge de figures tècniques amb els corresponents elements de circ segons cada disciplina.

Preus

30€ ASSEGURANÇA ANUAL

40€ MENSUALS (1 DIA A LA SETMANA)

75€ MENSUALS (2 DIES A LA SETMANA)

140€ MENSUALS (4 DIES A LA SETMANA)

Escoleta Infantil

L’escoleta Infantil està dirigida a nens i nenes d’entre 4 i 15 anys. Durant el curs descobriran l’emocionant món del circ: jocs d’equilibri sobre objectes, trapezi i teles aèries, malabars, acrobàcia, etc. Un món ple de creativitat per treballar la psicomotricitat, potenciar les aptituds físiques de cada alumne, treballar la coordinació, el treball en equip i l’expressió corporal.

Les sessions són d’1h o 1h 30min segons les edats.

Grups per edats

Petits 1

p4 i p5

Petits 2

1r, 2n i 3r

Infantils

4t, 5è i 6è

Juvenils

E.S.O

PETITS 1 (1h)

Introducció al món del circ a través del joc i la psicomotricitat mitjançant diferents elements: malabars, trapezi fix, teles aèries, equilibris sobre objectes… Es duran a terme jocs de coordinació, manipulació d’elements i expressió corporal. L’última sessió del curs és oberta i compartida amb els familiars de l’infant.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

30€ mensuals

PETITS 2 (1h)

Introducció a les diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles aèries, malabars i equilibris sobre objectes amb l’eix central del joc com a eina educativa. L’última sessió del curs és oberta i compartida amb els familiars de l’infant.

 

PREU

30€ assegurança anual

30€ mensuals

INFANTILS (1.30h)

Introducció a les diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles aèries, malabars, equilibris sobre objectes i expressió corporal. Iniciació a un treball de consciència corporal mitjançant una preparació física i flexibilitat específiques. Es duu a terme una mostra de final de curs, que es prepara durant l’últim trimestre.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

35€ mensuals

JUVENILS (1.30h)

Treball de tècniques de circ base: acrobàcia a terra, equilibris acrobàtics, tècniques aèries (trapezi fix i teles), malabars, equilibris sobre objectes (cable, bola d’equilibri, rulets i monocicle) i expressió corporal. Treball de consciència corporal, preparació física i flexibilitat.Es duu a terme una mostra de final de curs, que es prepara durant l’últim trimestre.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

35€ mensuals

Loading