LaCrica és un centre de formació que imparteix cursos regulars de circ (d’octubre a juny) dividits segons edat en dos grans grups:

Aula d’adults

Què s’ofereix?

Des de l’Aula d’Adults de circ s’ofereix una formació completa en les diferents tècniques de circ: aeris (trapezi simple, teles, corda llisa, trapezi doble), acrobàcia, equilibris acrobàtics, verticals, màstil, malabars i equilibris sobre objectes.

Les classes

  • Les classes estan dirigides a persones majors de 16 anys i no tenen límit d’edat.
  • Totes les sessions seran de 2 hores dividides en dues parts: escalfament i preparació física + aprenentatge de figures tècniques amb els corresponents elements de circ segons cada disciplina.

Fer circ, és sens dubte, és una nova opció de posar-se en forma de manera lúdica i creativa! A LaCrica ens adaptem a cada persona i oferim classes de tots els nivells:

qode-np-item
Intermedi
qode-np-item
Iniciació
qode-np-item
Avançat

Preus

Preus

30€ MATRÍCULA/ASSEGURANÇA

40€ MENSUALS (1 DIA A LA SETMANA)

75€ MENSUALS (2 DIES A LA SETMANA)

Escoleta Infantil

L’escoleta Infantil està dirigida a nens i nenes d’entre 4 i 15 anys. Durant el curs descobriran l’emocionant món del circ: jocs d’equilibri sobre objectes, trapezi i teles aèries, malabars, acrobàcia, equilibris sobre objectes, etc. Un món ple de creativitat per treballar la psicomotricitat, potenciar les aptituds físiques de cada alumne, treballar la coordinació, el treball en equip i l’expressió corporal.

Sessions d’1h o 1h 30min (segons grup/edat) on cada setmana es treballaran mínim dues disciplines diferents. Edats:

Petits 1

p4 i p5

Petits 2

1r, 2n i 3r

Infantils

4t, 5è i 6è

Juvenils

E.S.O

PETITS 1 (1h)

Introducció al món del circ a través del joc mitjançant diferents elements: malabars, trapezi fix, teles aèries, equilibris sobre objectes… Es duran a terme jocs de coordinació, manipulació d’elements i expressió corporal. Psicomotricitat amb elements de circ.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

30€ mensuals

PETITS 2 (1h)

Introducció a les diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles aèries, malabars i equilibris sobre objectes amb l’eix central del joc com a eina educativa.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

30€ mensuals

INFANTILS (1.30h)

Introducció a les diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles aèries, malabars, equilibris sobre objectes i expressió corporal. Iniciació a un treball de consciència corporal mitjançant una preparació física i flexibilitat específiques.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

35€ mensuals

JUVENILS (1.30h)

Treball de tècniques de circ base: acrobàcia a terra, equilibris acrobàtics, tècniques aèries (trapezi fix i teles), malabars, equilibris sobre objectes (cable, bola d’equilibri, rulets i monocicle) i expressió corporal. Treball de consciència corporal, preparació física i flexibilitat.

 

PREU

30€ matricula/assegurança

35€ mensuals

Loading