LaCrica Manresa

És un col·lectiu que neix a finals del 2009, fruit de la il·lusió d’un grup de professionals del circ de la comarca del Bages, amb la intenció de promoure, difondre i donar a conèixer el circ a la ciutat.

Degut a la demanda d’un espai de creació i formació on desenvolupar les seves arts, l’empresa Manresana d’Equipaments Escènics (MEES) lloga l’espai Sant Domènec (Conservatori vell), que esdevé des de fa deu anys, la seu del col·lectiu.

LaCrica Manresa

És un col·lectiu que neix a finals del 2009, fruit de la il·lusió d’un grup de professionals del circ de la comarca del Bages, amb la intenció de promoure, difondre i donar a conèixer el circ a la ciutat.

Degut a la demanda d’un espai de creació i formació on desenvolupar les seves arts, l’empresa Manresana d’Equipaments Escènics (MEES) lloga l’espai Sant Domènec (Conservatori vell), que esdevé des del 2010, la seu del col·lectiu. Al 2010 ens constituïm com a associació sense ànim de lucre i gràcies a vosaltres el projecte segueix ben viu!

LaCrica Berguedà

Al curs 2016-2017, neix LaCrica Berguedà, amb un nou centre de formació ubicat a la ciutat de Berga. Comparteixen local amb els Castellers de Berga i està situat l’Antic Cinema Catalunya.

LaCrica és un projecte sense ànim de lucre, viu i amb ganes de créixer, que compta amb les quotes dels usuaris per poder seguir endavant.

Representants

L’Associació compta amb un equip humà motor de 5 persones que participen activament a les assemblees setmanals, per a la gestió, coordinació, promoció, ús de l’espai i activitats formatives que es duen a terme.

Javier Soler

President. Responsable dels Tallers exteriors i formador de l’Aula d’Adults de LaCrica Manresa.

Sara Villarta

Comunity manager i formadora de l’Escoleta Infantil i l’Aula d’Adults de LaCrica Manresa.

Rut Trias

Secretària i gestió administrativa. Coordinadora de l’Aula d’Adults i Escoleta de Circ.

Marc Ene

Encarregat de manteniment de la Sala i formador de l’Escoleta i l’Aula d’Adults de LaCrica Manresa.

Bernat Ferrer

Coordinador del Casal d’Estiu i formador de l’Escoleta i l’Aula d’Adults de LaCrica Manresa i Berga.

A més a més, comptem amb la col·laboració de formadors externs, que donen classes tant a LaCrica Manresa i a LaCrica Berguedà i col·laborem amb l’Equip del Festivalet.

Jordi Serra

Formador de l’Escoleta i l’Aula d’adults. Especialista en equilibris acrobàtics i verticals

Toni Gutiérrez

Formador de l’Aula d’Adults en les disciplines de corda i trapezi doble.

Rat Serra

Sòcia fundadora i membre de l’equip del Festivalet.

Arnau Serra

Membre de l’equip del Festivalet.

Moltes gràcies a totes les que

formeu part d’aquest projecte!

Loading