LaCrica Manresa

L’associació disposa d’un espai llogat de propietat municipal. Concretament es tracta de la sala d’actes de l’antic Conservatori Municipal de Música de Manresa (Sala Mestre Blanch) que actualment s’anomena sala St. Domènec.


El primer condicionament que es va realitzar per a la pràctica del circ, va ser la col·locació d’una biga de ferro i un terra complet de parquet. A partir d’aquest moment, ha estat l’associació i MEES els que hem anat condicionant de mica en mica l’aula tècnicament.

L’espai és diàfan de 150m2 (10m d’ample, 15m de llargada i 5,5m d’alt). Disposem d’un vestuari amb lavabos i taquilles, 1 sala magatzem pel material, 1 sala de professors, 1 sala de reunions i oficina.
 Dins de la sala també hi ha un petit escenari inclinat de 4m de fons x 7m d’ample x 4m d’alt, que ens permeten realitzar petites mostres de treball a classe.


L’estiu del 2013 es treu part del sostre fals de la sala i es col·loca una altra biga de ferro a 7m d’alçada, on s’instal·len 5 elements aeris més.
 És un espai d’entrenament i creació on als matins i caps de setmana, és obert a tots els usuaris i persones físiques que sol·licitin l’espai i als alumnes adults de l’Aula de Circ.

LaCrica Berguedà

La seu de l’associació a Berga es situa en un edifici emblemàtic de la ciutat (Cinema Catalunya) en desús des de l’any 2013 però amb 65 anys d’història vinculada al setè art.

Actualment és el local d’assaig dels Castellers de Berga i disposa d’una sala gran habilitada per a la pràctica del circ de 12 metres d’amplada per 20 metres de llarg i 8,5 metres d’alçada.

Compta també amb dos lavabos i una sala posterior (on antigament hi havia la màquina de projeccions) condicionat com a espai de reunions i emmagatzematge de material.

L’agost del 2016 es col·loca una biga de 14 metres de llargada a 7 metres d’alçada per a tots els elements aeris.